Maartje van der  Beek

Maartje
van der Beek

Advocaat Financieel recht

BAIS LEGAL B.V., AMERSFOORT

WERKTE BIJ Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht (voorheen rechtbank Utrecht), Hekkelman Advocaten te Arnhem, Stellicher (voorheen Hekkelman Advocaten te Arnhem)

Renteswaps Herstructurering bedrijven Zorgplicht banken Financieel recht Kredietopzegging

MKB Familiebedrijven Ondernemers

Financieel recht

Renteswaps Herstructurering bedrijven Zorgplicht banken Financieel recht Kredietopzegging

5 tot 10 jaar

Nederlands Engels

Gedreven

MKB Familiebedrijven Ondernemers

  • Uurtarief: € 290
  • Fixed fee (bespreekbaar): Ja
  • Kantoorkosten: Nee
Maartje is sinds 2011 werkzaam als advocaat. Zij heeft, voordat ze samen met Hester BAIS Legal B.V. heeft opgericht, 7 jaar in loondienst gewerkt. Maartje adviseert en procedeert over diverse uiteenlopende onderwerpen, maar met name over bancaire aangelegenheden en ingewikkelde financierings- & zekerhedenvraagstukken. Daarbij kan gedacht worden aan rentederivaten, het opzetten financieringsconstructies, het verstrekken en/of uitwinnen van zekerheden, LMA documentatie, factoring, sale and leaseback constructies en het verstrekken en/of beëindigen van krediet.

Maartje is in staat om (zeer) complexe vraagstukken snel te doorgronden. Haar hart gaat pas echt snel kloppen als het moeilijk wordt en geen enkel probleem is haar te ingewikkeld. In haar vrije tijd struint ze met plezier door nieuwe jurisprudentie. Haar (actuele) kennis op het gebied van zekerheden en insolventierecht is uitmuntend. In 2017 heeft Maartje de Grotius specialisatieopleiding Financiering & Zekerheden cum laude afgerond. Ook heeft zij ruim 5 jaar als (waarnemend) curator gewerkt. In dat kader heeft zij de CPO specialisatieopleiding tot curator (cijfer 8,1 gemiddeld) afgerond. Op dit moment is Maartje weliswaar niet meer werkzaam als curator, maar is zij als advocaat nog steeds actief op het gebied van herstructureringen en doorstarts en bij geschillen waar het de mogelijke aansprakelijkheid van de bestuurder en/of de Actio Pauliana betreft. Na het behalen van haar bachelor heeft Maartje ook een jaar op de afdeling Insolventie van de rechtbank Midden-Nederland gewerkt. Maartje kijkt met een zeer kritische blik naar de faillissementsprocedure en dan vooral naar de rol van de curator. Omdat Maartje zich jarenlang in de insolventiehoek heeft begeven, plaatst zij met haar kennis van binnenuit vaak terechte opmerkingen bij de wijze waarop faillissementen worden afgewikkeld.
Zo krijgt u geleverde goederen terug van een koper die nie...

Heeft u roerende zaken verkocht en geleverd aan een koper die, ondanks het verstrijk...

Vergelijk pitches van advocaten via LegalDutch, betaal nooit meer te veel

  • Binnen enkele uren kosteloos reacties van gespecialiseerde advocaten
  • Bespaar tot 50 procent ten opzichte van het direct benaderen van een advocaat.
  • Altijd vooraf duidelijkheid over de kosten. Geen verplichtingen.
Oké, vertel meer

ANDERE MOGELIJKE MATCHES

Rik Harmsen

Rik

Harmsen

Immix Advocaten

Financiële producten Renteswaps Financieel recht

MKB Ondernemers

Chantal van den  Borne

Chantal

van den Borne

Dirkzwager advocaten & notarissen

Zorgplicht banken Transacties Renteswaps

Gezondheidszorg Overheid